Tanja Rihu

Rihun riimien ja ruutujen takana on yrittäjä Tanja Rihu, toimittaja ja viestinnän ammattilainen Mäntyharjusta.


Olen tehnyt vuosikymmenen työuran valokuvaavana journalistina sanomalehdissä ja oppinut paljon sisällöntuotannosta. Erityisen hyödyllisenä pidän vuosien työskentelyä paikallislehdissä, jossa sain tehdä kaikkia töitä ideoinnista viimeistelyyn ja esimiestehtäviin saakka.
 

Koulutukseltani olen medianomi YAMK. Olen valmistunut Haaga-Helian journalismin koulutusohjelmasta medianomiksi 2009, ja syventänyt osaamistani viestinnän ja markkinoinnin puolelle ylemmissä korkeakouluopinnoissa, jotka valmistuivat joulukuussa 2020.
 

Olen taitava kirjoittaja ja valokuvannut koko työurani. Myös kuvankäsittely, verkkotyöskentely, ulkoasusuunnittelu ja taittaminen kuuluvat osaamiseeni. Hallitsen hyvin kokonaisuuksia ja sisältösuunnittelu erilaisiin viestintäkanaviin on vahvuuteni.
Yrittäjyyden aikana olen tehnyt myös useita verkkosivuja alusta loppuun ja vastannut yritysten digitaalisesta markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta.

 

Arvot
 

Arvoihini kuuluu, että työt pitää aina tehdä niin hyvin kuin vain voi. Se oli yksi suurimpia syitä yrittäjyyteen – haluan olla aina tyytyväinen kaikkeen, mitä käsistäni eteenpäin lähtee. Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja nautin erilaisista työtehtävistä.
 

Työ on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on olla Ilen vaimo, Rian ja Eeron äiti, kelvollinen tytär ja lojaali ystävä. Olen maaseudun puolustaja, innokas jääkiekon seuraaja ja aito maalainen, joka asuu puulämmitteisessä omakotitalossa korvessa, ajaa omalla autolla, syö kotimaista lihaa ja kasvattaa lapsiaan perinteisiin arvoihin.