Palvelut

Rihun riimit ja ruudut tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin ammattitaitoisia palveluita asiakkaiden räätälöityihin tarpeisiin. Yrittäjä Tanja Rihu tekee kaikenlaisia alan töitä, yksittäisten tekstien editoinnista pitkäaikaiseen yhteistyöhön asti.
 

Rihun riimit ja ruudut kirjoittaa viestintään ja markkinointiin liittyviä tekstejä asiakkaiden toiveiden mukaan, ottaa ja käsittelee valokuvia, hoitaa erilaisten materiaalien taittoa, huolehtii tekstien ja valokuvien editoinnista sekä vastaa sisältösuunnitelmista erilaisiin kanaviin.
 

Yksityisyritys on joustava ja mutkaton kumppani, jolta asiakas voi pyytää apua juuri oman tarpeen mukaan - ei tarvitse ostaa laajaa markkinointipakettia, jos tarvitsee apua pienien juttujen kanssa. Rihun riimit ja ruudut ottaa mielellään vastuuta isommistakin töistä, kuten vuosikertomuksista tai raporteista, mitkä yrittäjä voi hoitaa tiedonhankinnasta julkaisuun saakka. 
 

Kaikki työt ovat yhtä arvokkaita ja hoidetaan aina hyvin. Yksityiset ihmiset ovat aivan yhtä tärkeitä asiakkaita kuin suuryritykset, samoin kuin kaikki yhdistykset ja pienyritykset.